Με ταξί στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ

Η απαίτηση 100 οπαδών της ΑΕΚ ώστε η αποστολή της ομάδας να πάει στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο τρόπο που γύρισε από την βαριά ήττα στο «Καραϊσκάκη» δεν ήταν μόνο συμβολική. Οι «διαπραγματεύσεις» Χιμένεθ και αρχηγών δεν άλλαξαν γνώμη στον κόσμο κι έτσι παίκτες και προπονητικό team  έφτασαν με ταξί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η παρουσία των οπαδών στο ξενοδοχείο με τη συνοδεία πέντε ταξί αρχι

  • Ant1
Με ταξί στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ

Η απαίτηση 100 οπαδών της ΑΕΚ ώστε η αποστολή της ομάδας να πάει στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο τρόπο που γύρισε από την βαριά ήττα στο «Καραϊσκάκη» δεν ήταν μόνο συμβολική. Οι «διαπραγματεύσεις» Χιμένεθ και αρχηγών δεν άλλαξαν γνώμη στον κόσμο κι έτσι παίκτες και προπονητικό team  έφτασαν με ταξί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η παρουσία των οπαδών στο ξενοδοχείο με τη συνοδεία πέντε ταξί αρχικά εξελήφθη ως ειρωνεία για τον τρόπο που επιλέχθηκε να φυγαδευτεί η ομάδα μετά το διασυρμό του «Καραϊσκάκη», ενώ αποδείχθηκε 100% απαίτηση από την ομάδα.

Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ και των αρχηγών Λυμπερόπουλου, Καφέ, Μάκου, Γεωργέα, καθώς και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν δεν φάνηκαν αρκετά για να αλλάξουν γνώμη στους οπαδούς.

Ακόμα και μετά τη συζήτηση, όμως, οι οπαδοί φάνηκαν αμετακίνητοι, επέμειναν πως η ομάδα θα έπρεπε να πάει με ταξί στο γήπεδο, ώστε να καταλάβει ένα μέρος της ντροπής που ένιωσαν μετά το ματς του Φαλήρου και κάτω από αυτή την πίεση, ελήφθη τελικά η απόφαση να ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Έτσι, τόσο ο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του, όσο και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα ταξί και με το πούλμαν και τις αποσκευές να τους ακολουθεί, έφτασαν  στο ΟΑΚΑ όπου και αποβιβάστηκαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα, την ίδια ώρα που αρκετοί από τους οπαδούς είχαν συγκεντρωθεί ήδη έξω από τα επίσημα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v