Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δυνατές μάχες στο Champions League

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της προημιτελικής φάσης του Champions League και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ υποδέχεται (21.45) την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Σάλκε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί, την ίδια ώρα, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την πρωτάρα στη διοργάνωση Τότεναμ. Στόχος της Ίντερ είναι να πάρει ένα σκορ που θα της παρέχει ασφάλεια για τον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στη Γερμανία. Ο Λ

  • Ant1
Δυνατές μάχες στο Champions League

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της προημιτελικής φάσης του Champions League και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ υποδέχεται (21.45) την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Σάλκε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί, την ίδια ώρα, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την πρωτάρα στη διοργάνωση Τότεναμ.

Στόχος της Ίντερ είναι να πάρει ένα σκορ που θα της παρέχει ασφάλεια για τον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στη Γερμανία.

Ο Λεονάρντο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούσιο, ενώ ο προπονητής της Σάλκε Ράλφ Ράνγκνινκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κλούγκε και Γκαβράνοβιτς.

Στον άλλο αγώνα της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την επικίνδυνη Τότεναμ και ο Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καρίμ Μπενζεμά, όμως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιγκουαΐν, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Στην αντίπερα όχθη ο Χάρι Ρέντναπ θα παρατάξει την ομάδα του στο Μπερναμπέου χωρίς τους τραυματίες Χάτον, Γούντγκεϊτ, Καμπούλ και Κινγκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκαλάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v