Κέρδισε… έδαφος η Λιόν

Ζωντανές διατηρεί τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου η Λιόν. Οι «Λιονέ» επικράτησαν  3-0 της Λανς  στο «Ζερλάν», για την 30η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος,  και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς. Η πρωτοπόρος Λιλ έχασε έδαφος μετά την ήττα της στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 1-0, ενώ η Ρεν ηττήθηκε από τη Μπρεστ με 2-0.

  • Ant1
Κέρδισε… έδαφος η Λιόν

Ζωντανές διατηρεί τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου η Λιόν. Οι «Λιονέ» επικράτησαν  3-0 της Λανς  στο «Ζερλάν», για την 30η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος,  και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς.

Η πρωτοπόρος Λιλ έχασε έδαφος μετά την ήττα της στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 1-0, ενώ η Ρεν ηττήθηκε από τη Μπρεστ με 2-0.

Την ίδια ώρα, η Μπορντό σκοντάφτει επικίνδυνα στην προσπάθειά της για έξοδο στο Europa League, καθώς δεν κατάφερε μέσα στην έδρα της να νικήσει την ουραγό και καταδικασμένη Αρλ, στην οποία παραχώρησε λευκή ισοπαλία.

Κατά τα άλλα, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις εβδομάδες, με τους Παριζιάνους να επικρατούν με 2-1 εκτός έδρας της Καέν.

Εξαιρετικό παιχνίδι είχαμε στο «Αμπέ Ντεσάμπ» με τη γηπεδούχο Οζέρ να ισοφαρίζει δύο φορές τη Σεντ Ετιέν, αλλά το τελικό 2-2 να μην την ικανοποιεί, αφού η AJA βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

Τέλος, ισόπαλα 1-1 έληξαν τα ματς της Λοριάν με τη Σοσό και της Βαλενσιέν με τη Νανσί, με την τελευταία να παίρνει, μάλιστα, το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στις καθυστερήσεις.

Συνοπτικά η 30ή αγωνιστική του Σαμπιονά:

Μονακό-Λιλ 1-0
Μπρεστ-Ρεν 2-0
Μπορντό-Αρλ 0-0
Καέν-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2
Λοριάν-Σοσό 1-1
Βαλενσιέν-Νανσί 1-1
Οζέρ-Σεντ Ετιέν 2-2
Μονπελιέ-Νις 1-1
Μαρσέιγ-Τουλούζ 2-2
Λιόν-Λανς 3-0

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v