Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλειστός ο ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια

Ουρές από απορριμματοφόρα έχουν σχηματιστεί έξω από τον ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδό του εν όψει της απόφασης του Αρείου Πάγου και σύμφωνα με τους εργαζόμενους θα παραμείνει κλειστός μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδι

  • Ant1
Κλειστός ο ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια

Ουρές από απορριμματοφόρα έχουν σχηματιστεί έξω από τον ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδό του εν όψει της απόφασης του Αρείου Πάγου και σύμφωνα με τους εργαζόμενους θα παραμείνει κλειστός μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για την υπόθεση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Κερατέα.

Το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία προκειμένου να συνεκδικαστούν οι εφέσεις.

Οι προσφεύγοντες έχουν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου που αποφάσισε την αναστολή των εργασιών για την κατασκευή του ΧΥΤΥ, με το σκεπτικό ότι δεν έχει δοθεί έγκριση από την αρχαιολογική υπηρεσία, δεν έχουν εκτελεσθεί οι απαλλοτριώσεις και δεν έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες πολεοδομικές άδειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v