Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της Κερατέας

Κλειστή είναι και πάλι από τη νύχτα η λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της 1ης εισόδου Κερατέας μετά από νέα πρωτότυπη ενέργεια αγνώστων. Συγκεκριμένα, κάποιοι έσκαψαν τάφρο βάθους 2 μέτρων σε όλο το πλάτος του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λαυρίου, ρίχνοντας τα μπάζα στο άλλο ρεύμα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων. Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδί

  • Ant1
Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της Κερατέας

Κλειστή είναι και πάλι από τη νύχτα η λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της 1ης εισόδου Κερατέας μετά από νέα πρωτότυπη ενέργεια αγνώστων.

Συγκεκριμένα, κάποιοι έσκαψαν τάφρο βάθους 2 μέτρων σε όλο το πλάτος του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λαυρίου, ρίχνοντας τα μπάζα στο άλλο ρεύμα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων.

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων «καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει να χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία ως μέσο εκτόνωσης των κοινωνικών αντιδράσεων και ειδικότερα για το μείζον θέμα της Κερατέας, να αποσύρει άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα: «Οι συνάδελφοί μας όσο κι αν επιτελούν το καθήκον τους, είναι ανεπίτρεπτο να ζουν με τον κίνδυνο πιθανών δολοφονικών επιθέσεων, να λοιδορούνται και να απαξιώνονται επειδή η πολιτεία δεν κατάφερε επί τόσα χρόνια να προασπισθεί το δημόσιο συμφέρον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v