Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μεταλλεργάτες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, πραγματοποιούν μεταλλεργάτες, ζητώντας να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος σε πλοίο που επισκευαζόταν στο Πέραμα τον Ιούλιο του 2008. Η συγκέντρωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επεισοδίων, με αποκορύφωμα την επίθεση σε όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, στην περιοχή του Περάματ

  • Ant1
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μεταλλεργάτες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, πραγματοποιούν μεταλλεργάτες, ζητώντας να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος σε πλοίο που επισκευαζόταν στο Πέραμα τον Ιούλιο του 2008.

Η συγκέντρωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επεισοδίων, με αποκορύφωμα την επίθεση σε όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, στην περιοχή του Περάματος κοντά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Οι δράστες ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. και αφού έβγαλαν από μέσα τους τρεις αστυνομικούς το ανέτρεψαν στο οδόστρωμα.

Και το απόγευμα της Τρίτης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΟΛΠ στην Ακτή Ξαβερίου, όπου άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που διαδήλωναν. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15:00 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και από εκεί ξεκίνησαν πορεία προς το κτήριο του ΟΛΠ, έξω από το οποίο συγκεντρώθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v