Αλλάζει σελίδα η Νέα Δημοκρατία

Ανοικτή διαβούλευση, συμμετοχική διαδικασία και δημοψήφισμα για το πρόγραμμα της ΝΔ προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη σύσκεψη εργασίας της Γραμματείας Προγράμματος του κόμματος. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «θα υπάρξει διοργάνωση θεματικών συνδιασκέψεων, ανοιχτή διαδραστική διαβούλευσ, μέσα από το portal μετά το Πάσχα και τελικά πανηγυρική ψήφιση». Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα στοιχεία

  • Ant1
Αλλάζει σελίδα η Νέα Δημοκρατία

Ανοικτή διαβούλευση, συμμετοχική διαδικασία και δημοψήφισμα για το πρόγραμμα της ΝΔ προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη σύσκεψη εργασίας της Γραμματείας Προγράμματος του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «θα υπάρξει διοργάνωση θεματικών συνδιασκέψεων, ανοιχτή διαδραστική διαβούλευσ, μέσα από το portal μετά το Πάσχα και τελικά πανηγυρική ψήφιση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που πρέπει να έχει το πρόγραμμα του κόμματος για να προσελκύει την κοινωνία: «να αλλάζει ό,τι πρέπει να αλλάξει, να διατηρεί ό,τι πιστεύει ότι πρέπει να παραμείνει, να κάνει τη διάκριση ανάμεσα σε αυτά που οφείλουμε να αλλάξουμε και σ’ εκείνα τα οποία οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια, να πείσει με το λόγο του την ευρύτερη κοινωνία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε επίσης ότι «μόλις ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία θα έχουμε ένα προγραμματικό συνέδριο, το οποίο θα βάλει τη σφραγίδα του σε αυτό το καινούργιο βήμα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v