Μένει και του χρόνου ο Βαλβέρδε

Οι ισπανικές… σειρήνες δεν έπεισαν τελικά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και παραμένει τελικά κάτοικος Πειραιά. Ο Βάσκος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να διατηρήσει τα κεκτημένα την επόμενη σεζόν, αλλά και να πραγματοποιήσει μια καλή παρουσία στους ομίλους του επόμενου Champions League

  • Ant1
Μένει και του χρόνου ο Βαλβέρδε

Οι ισπανικές… σειρήνες δεν έπεισαν τελικά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη και παραμένει τελικά κάτοικος Πειραιά. Ο Βάσκος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας να διατηρήσει τα κεκτημένα την επόμενη σεζόν, αλλά και να πραγματοποιήσει μια καλή παρουσία στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Την επιτυχία του να καμφθούν οι δεύτερες σκέψεις που είχε ο Βαλβέρδε περί εξάντλησης του συμβολαίου του πιστώνεται καθ’ ολοκληρίαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήδη από τη συμφωνία των δύο ανδρών πέρυσι το καλοκαίρι τον είχε χρήσει απόλυτο αφεντικό όσον αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις προσπάθειές του την επόμενη σεζόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει δίπλα του τον Εντουάρντο Μασία, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η είδηση έγινε θετικά αποδεκτή και από τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι είχαν εκφραστεί είτε δημόσια είτε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους υπέρ της παραμονής Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας τους, εξάλλου, οι Μαρινάκης και Βαλβέρδε συζήτησαν τα περί μεταγραφικού σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν, χωρίς, ωστόσο, ακόμη να έχει διαρρεύσει κάτι.

Τέλος, σημειώνεται ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι-φιέστα της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Λάρισας συνεχίζουν να διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 18:00 και σε τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v