Ματιά σε Βέλγιο και Γερμανία

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ επικράτησε της Γκενκ με 2-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο. Το σκορ άνοιξε από νωρίς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βεσελίνοβιτς «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λουκάκου στο 77ο λεπτό. Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, με

  • Ant1
Ματιά σε Βέλγιο και Γερμανία

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ επικράτησε της Γκενκ με 2-0 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βεσελίνοβιτς «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λουκάκου στο 77ο λεπτό.

Στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, με γκολ του Σέρλε στο 87ο λεπτό, η Μάιντς νίκησε 1-0 την ουραγό Γκλάντμπαχ, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 53ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Χάνκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ήταν το 13ο προσωπικό του Αντρέ Σέρλε, με το οποίο η Μάιντς διατηρεί τις ελπίδες της για έξοδο στο Europa League.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v