Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη Λοβέρδου σε νοσοκομεία στο Κιλκίς

Επίσκεψη σε δύο νοσοκομεία στο Κιλκίς πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστούν ούτε να κλείσουν τα νοσοκομεία της Γουμένισας.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα δύο νοσοκομεία ο κ. Λοβέρδος συνομίλησε με εργαζόμενους αλλά και με τις Διοικήσεις, ενώ τόνισε ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποια άλλη δομή, ούτε και θα απολυθεί

  • Ant1
Επίσκεψη Λοβέρδου σε νοσοκομεία στο Κιλκίς

Επίσκεψη σε δύο νοσοκομεία στο Κιλκίς πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστούν ούτε να κλείσουν τα νοσοκομεία της Γουμένισας. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα δύο νοσοκομεία ο κ. Λοβέρδος συνομίλησε με εργαζόμενους αλλά και με τις Διοικήσεις, ενώ τόνισε ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποια άλλη δομή, ούτε και θα απολυθεί προσωπικό, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την κάλυψη αναγκών σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Επίσης ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, όπως αυτά της Βέροιας και της Νάουσας, όπου είχε νοσηλευτεί ο ίδιος στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψη του υπουργού εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο κ. Λοβέρδος το Σάββατο παρακολούθησε φιλικό αγώνα μπάσκετ παλαίμαχων γυναικών καλαθοσφαιριστών, με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v