Πεταλωτής: «Αποκλείουμε την αναδιάρθρωση»

«Δεν είναι στις σκέψεις μας, δεν είναι στις αποφάσεις μας, αποκλείουμε την αναδιάρθρωση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί παρασκηνιακών συζητήσεων για το θέμα αυτό. «Η αναδιάρθρωση θα είναι επιβλαβής για τη χώρα μας», τόνισε ο Γ. Πεταλωτής, ο οποίος αναφερόμενος σε σχετικές θέσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση αποφασίζει και οι βουλ

  • Ant1
Πεταλωτής: «Αποκλείουμε την αναδιάρθρωση»

«Δεν είναι στις σκέψεις μας, δεν είναι στις αποφάσεις μας, αποκλείουμε την αναδιάρθρωση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί παρασκηνιακών συζητήσεων για το θέμα αυτό.

«Η αναδιάρθρωση θα είναι επιβλαβής για τη χώρα μας», τόνισε ο Γ. Πεταλωτής, ο οποίος αναφερόμενος σε σχετικές θέσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση αποφασίζει και οι βουλευτές κάνουν τη δουλειά τους, εκφράζουν τις απόψεις τους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής ρεαλιστικό «Οδικό Χάρτη» που δεν περιορίζεται στην έξοδο της χώρας από την κρίση και που πέρα από την αντιμετώπιση των τρεχόντων δημοσιονομικών προβλημάτων, αποτελεί ολοκληρωμένο σχέδιο με μακρόπνοη προοπτική για την οικονομία, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».

Ακόμη, υποστήριξε ότι ο «Οδικός Χάρτης» μεθοδεύει και την πάταξη της φοροδιαφυγής και την ισχυροποίηση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και τόνισε ότι «αξιοποιούμε τη δημόσια περιουσία σε όλα τα επίπεδα, όπου υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός κρατάμε τον δημόσιο έλεγχο και το μάνατζμεντ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v