Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένοπλη ληστεία στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας

Ένοπλη ληστεία με λεία 400.000 ευρώ σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, επί της οδού Ακαδημίας. Δύο άγνωστοι χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κτίριο, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο που είναι τα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και γέμισαν ένα σάκο με χρήματα.

  • Ant1
Ένοπλη ληστεία στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας

Ένοπλη ληστεία με λεία 400.000 ευρώ σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, επί της οδού Ακαδημίας.

Δύο άγνωστοι χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κτίριο, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο που είναι τα ταμεία του Δικηγορικού Συλλόγου και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και γέμισαν ένα σάκο με χρήματα.

Την ώρα που έφευγαν από το κτίριο οι δράστες τους αντιλήφθηκε ένας υπάλληλος της ασφάλειας, ο οποίος προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία, όμως τον ξυλοκόπησαν άγρια και διέφυγαν, πιθανόν με αυτοκίνητο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος χαρακτήρισε το γεγονός «θλιβερό», ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον άτυχο εργαζόμενο που τραυματίστηκε ελαφρά και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, δηλώνοντας ότι, «είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζομένους μας και ευελπιστούμε στον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των δραστών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v