Συνεδριάζει η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή

Υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, συνεδριάζει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 13:00, η Ειδική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ). Υπενθυμίζεται ότι έργο της Επιτροπής είναι η σύνταξη εισήγησης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, με εξαίρεση τυχόν αναγκαίων διατάξεων που θα ενταχθούν στον Κ

  • Ant1
Συνεδριάζει η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή

Υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, συνεδριάζει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 13:00, η Ειδική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ).

Υπενθυμίζεται ότι έργο της Επιτροπής είναι η σύνταξη εισήγησης για την κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, με εξαίρεση τυχόν αναγκαίων διατάξεων που θα ενταχθούν στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ή σε άλλο φορολογικό νόμο.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της επιτροπής είναι υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, οικονομολόγοι, επαγγελματίες του κλάδου των φορολογικών και φοροτεχνικών θεμάτων, καθώς και εκπρόσωποι ενώσεων ελευθέρων επαγγελματιών και φορέων της αγοράς (ΠΟΦΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v