Έξοδο από το Μνημόνιο ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Να βγούμε από το Μνημόνιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να αναζητήσουμε εναλλακτικές πηγές δανειοδότησης, αν και έχουμε καθυστερήσει, ζήτησε μέσω του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ ζήτησε μια προσεκτική συμφωνία με τους πιστωτές μας, ώστε να μην πληρώνουμε το χρέος. «Χρειάζεται σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου με ενίσχυση της ενεργ

  • Ant1
Έξοδο από το Μνημόνιο ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Να βγούμε από το Μνημόνιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να αναζητήσουμε εναλλακτικές πηγές δανειοδότησης, αν και έχουμε καθυστερήσει, ζήτησε μέσω του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ ζήτησε μια προσεκτική συμφωνία με τους πιστωτές μας, ώστε να μην πληρώνουμε το χρέος. «Χρειάζεται σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου με ενίσχυση της ενεργής ζήτησης», τόνισε.

Όπως επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, «ο μόνος χαμένος είναι ο Έλληνας πολίτης. Αυτή η χώρα δεν ανήκει σε κανένα Τόμσεν, σε κανένα Προβόπουλο και σε καμία Τρόικα. Η χώρα μας ανήκει και δεν πρέπει να τους την παραδώσουμε».

Επιπλέον, άσκησε δριμεία κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας πως «φαντάζει σαν τον μοναδικό Έλληνα που δεν ξέρει τι του γίνεται» και πως «αν συνεχίσει την ίδια πολιτική, το όνομά του θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία».

«Η μόνη λύση που έχει είναι να πει την αλήθεια στο λαό», κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v