Κλινικές φέουδα στα νοσοκομεία

Η χαρτογράφηση των ελληνικών νοσοκομείων ενόψει της συγχώνευσης, αποκαλύπτει τα μικρά φέουδα που υπάρχουν μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα και αιτιολογούν τις αντιδράσεις κατά της συνεργασίας τους. Το Ελληνικό Σύστημα Υγείας -όπως αποδεικνύεται- είναι πρώτο σε αριθμό κλινικών σε όλη την Ευρώπη, με τους διευθυντές τους να αρνούνται όχι μόνο κάθε σκέψη για συγχώνευση με άλλα νοσοκομεία, αλλά ακόμη στον

  • Ant1
Κλινικές φέουδα στα νοσοκομεία

Η χαρτογράφηση των ελληνικών νοσοκομείων ενόψει της συγχώνευσης, αποκαλύπτει τα μικρά φέουδα που υπάρχουν μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα και αιτιολογούν τις αντιδράσεις κατά της συνεργασίας τους.

Το Ελληνικό Σύστημα Υγείας -όπως αποδεικνύεται- είναι πρώτο σε αριθμό κλινικών σε όλη την Ευρώπη, με τους διευθυντές τους να αρνούνται όχι μόνο κάθε σκέψη για συγχώνευση με άλλα νοσοκομεία, αλλά ακόμη στον ίδιο φορέα για να μη χάσουν την πελατεία τους.

Το υπουργείο Υγείας, πάντως, εξετάζει συγχωνεύσεις έως και 100 κλινικών στα νοσοκομεία της Αττικής.

Σημειώνεται ότι η οριστική απόφαση για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων θα ληφθεί στα τέλη Ιουνίου και θα ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου, όπως έχει επισημάνει το υπουργείο Υγείας, ενώ είναι ήδη γεγονός η πρώτη ανεπίσημη διοικητική συγχώνευση, μεταξύ των νοσοκομείων «Αλεξάνδρα» και «Έλενα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v