Απογοητευμένος ο Φερέιρα

Απογοητευμένος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα «Correio». «Η Ελλάδα σαν χώρα είναι καλή, και το ίδιο και οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι εύκολο να εργαστεί κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο κ. Φερέιρα.

  • Ant1
Απογοητευμένος ο Φερέιρα

Απογοητευμένος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα «Correio».

«Η Ελλάδα σαν χώρα είναι καλή, και το ίδιο και οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι εύκολο να εργαστεί κανείς στο ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο κ. Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε και στο μέλλον του και είπε: «H παραμονή μου εξαρτάται από το τι θα γίνει στην ομάδα. Ο πρόεδρος παραιτήθηκε, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής. Το αδιέξοδο διαρκεί τέσσερις μήνες. Από τον Παναθηναϊκό θέλουν να μείνω. Όμως, τώρα είμαστε στα πλέι οφ».

Σχετικά με την διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος είπε ότι: «Είναι μία ακατανόητη μικρή λίγκα με έξι παιχνίδια μέσα σε δύο εβδομάδες. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κανονική φάση του πρωταθλήματος και η ομάδα μου τερμάτισε 10 βαθμούς μπροστά από ΑΕΚ, 12 από τον ΠΑΟΚ και 13 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τώρα θα ξεκινήσουμε με μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων».

Σημειώνεται ότι από την εικόνα και τη θέση που θα τερματίσει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός θα κριθεί και η παραμονή του Φερέιρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v