Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στα Τέμπη

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προγραμματιστεί εργασίες για την απομάκρυνση αποκολλημένων βράχων. Τα Τέμπη από τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης θα παραμείνουν κλειστά και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται από παρακαμπτήριο. Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα, εκτρέπονται στον Κορινό, στο ύψος της Κατερίνης και

  • Ant1
Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στα Τέμπη

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προγραμματιστεί εργασίες για την απομάκρυνση αποκολλημένων βράχων.

Τα Τέμπη από τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης θα παραμείνουν κλειστά και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται από παρακαμπτήριο.

Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα, εκτρέπονται στον Κορινό, στο ύψος της Κατερίνης και μέσω Ελασσόνας, Τυρνάβου και Αμπελώνα εισέρχονται στην εθνική οδό από τον ανισόπεδο κόμβο της Γυρτώνης.

Όσοι κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα βγαίνουν από την έξοδο του Πλατύκαμπου και μέσω Λάρισας, Αγιάς, Αγιόκαμπου, Βελίκας, Κόκκινου Νερού και Στομίου θα μπαίνουν στην εθνική οδό στο 390ο χιλιόμετρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v