Πρόωρες εκλογές ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη

Πρόωρες εκλογές ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης. Η κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ζήτησε εθνική συνεννόηση ή κάλπες. «Είμαστε στο κόκκινο και η κυβέρνηση έχει χρέος να αναλάβει πρωτοβουλίες εθνικής συνεννόησης», είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη. Όσον αφορά σ

  • Ant1
Πρόωρες εκλογές ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη

Πρόωρες εκλογές ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης.

Η κα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, ενώ ζήτησε εθνική συνεννόηση ή κάλπες. «Είμαστε στο κόκκινο και η κυβέρνηση έχει χρέος να αναλάβει πρωτοβουλίες εθνικής συνεννόησης», είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία είπε ότι η ίδια και ο αρχηγός της, «αντί να πιέζουν την κυβέρνηση να κινηθεί πιο γρήγορα, επενδύουν με πρωτοφανή οπορτουνισμό στη χρεοκοπία και καταφεύγουν στο λαϊκισμό».

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό και εκτίμησε πως με τον τρόπο που πολιτεύεται η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, η χώρα βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v