Συνάντηση Παπανδρέου με Ιερώνυμο

Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και το - προαιρετικό πλέον στο Λύκειο - μάθημα των Θρησκευτικών τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. «Αναγκαία η συνέργεια κράτους και Εκκλησίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε για λήψη αποφάσεων που θα ανακουφίσουν το

  • Ant1
Συνάντηση Παπανδρέου με Ιερώνυμο

Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας και το - προαιρετικό πλέον στο Λύκειο - μάθημα των Θρησκευτικών τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

«Αναγκαία η συνέργεια κράτους και Εκκλησίας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε για λήψη αποφάσεων που θα ανακουφίσουν τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, είναι αυτή η στενή συνεργασία που θα επιτρέψει την είσοδο της Ελλάδας σε ένα διαφορετικό δρόμο.

«Σε αυτή την κρίση, η Εκκλησία μας προσπαθεί να βοηθήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, και να σταθεί πλάι στο λαό, διότι ο λαός προσβλέπει με αγωνία και έχει απαιτήσεις από όλους μας», δήλωσε από πλευράς του ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v