Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις άγνωστοι χτύπησαν και σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο Έλληνα.

  • Ant1
Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις άγνωστοι χτύπησαν και σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο Έλληνα, ο οποίος μόλις είχε κατέβει να πάρει το αυτοκίνητό του, καθώς έπρεπε να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Ο άτυχος άνδρας βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου για να πάει στο παρκινγκ στην οδό Ιουλιανού, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, και εκεί δέχτηκε την επίθεση των αγνώστων, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Ύστερα από λίγο, η γυναίκα του και η πεθερά του κατέβηκαν από το σπίτι για να τον περιμένουν, καθώς ο 44χρονος είχε καθυστερήσει, και εκεί τον βρήκαν νεκρό. Οι δύο γυναίκες υπέστησαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο για να μεταφέρουν τον 44χρονο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες, ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτήν την ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v