Παρουσιάζεται το «Ζάππειο 2»

Σήμερα το πρωί στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, το επικαιροποιημένο σχέδιο της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση (το «Ζάππειο 2»). Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Τρόικας, από τους οποίους αναμένεται να ζητήσει άλλο μίγμα πολιτικής. Ο κ. Σαμαράς στις επαφές του με την Τρόικα, αναμένεται να τ

  • Ant1
Παρουσιάζεται το «Ζάππειο 2»

Σήμερα το πρωί στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, το επικαιροποιημένο σχέδιο της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση (το «Ζάππειο 2»).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία με αποκλειστικό γνώμονα την ευθύνη που έχει απέναντι στον τόπο και στους πολίτες παίρνει την πρωτοβουλία να παρουσιάσει την επικαιροποιημένη πρότασή της για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Στο Ζάππειο ΙΙ, στις 12 Μαΐου, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει:

- ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση και την απαλλαγή το γρηγορότερο δυνατόν από το Μνημόνιο,
- ένα Συμβόλαιο Αξιοπρέπειας με την ελληνική κοινωνία:
• Για να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει.
• Για να ζωντανέψουμε την επιχειρηματικότητα.
• Για να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που προκάλεσε η αποτυχημένη πολιτική του ΠΑΣΟΚ στους χαμηλοσυνταξιούχους.
• Για να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με την πολιτική εξουσία.
• Για να εμφυσήσουμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση στη νέα γενιά.
Για να δώσουμε και πάλι την χαμένη αισιοδοξία στους Έλληνες πολίτες».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Τρόικας, από τους οποίους αναμένεται να ζητήσει άλλο μίγμα πολιτικής.

Ο κ. Σαμαράς στις επαφές του με την Τρόικα, αναμένεται να τονίσει ότι η ΝΔ έχει υπερψηφίσει σειρά μεταρρυθμίσεων και έχει στηρίξει την κυβέρνηση σε πολλά πράγματα, όμως δεν είναι διατεθειμένος να δώσει άλλοθι στις κυβερνητικές επιλογές σε ένα μίγμα πολιτικής, το οποίο πιστεύει ότι δεν βγαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v