Κόντρα στη Βουλή για τον τραυματισμό του διαδηλωτή

Κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου διαδηλωτή στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας. Ο υφυπουργός Άμυνας κατηγόρησε εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιθυμούσε νεκρό για να κερδοσκοπήσει πολιτικά. Τα λεγόμενα του υφυπουργού προκάλεσαν την αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Πάνος Μπεγλίτης τον κατηγόρησε για διαστρέβλω

  • Ant1
Κόντρα στη Βουλή για τον τραυματισμό του διαδηλωτή

Κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου διαδηλωτή στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υφυπουργός Άμυνας κατηγόρησε εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιθυμούσε νεκρό για να κερδοσκοπήσει πολιτικά. Τα λεγόμενα του υφυπουργού προκάλεσαν την αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Πάνος Μπεγλίτης τον κατηγόρησε για διαστρέβλωση των θέσεών του.

«Σε λιγότερο από 48 ώρες είχαμε τη δολοφονία του 44χρονου πατέρα, το θανάσιμο σχεδόν τραυματισμό του διαδηλωτή, τη νυκτερινή δολοφονία του 21χρονου από το Μπαγκλαντές. Η αστυνομία είναι απούσα όταν πρέπει να διασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών και την ομαλή συνύπαρξη, παρούσα με επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη κρατική βία όταν πρόκειται να απαντήσει σε διαμαρτυρίες», τονίζουν σε ανακοίνωση Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι οργιζόμαστε για κάθε δολοφονία, δεν κάνουμε κανένα συμψηφισμό, δεν αποδεχόμαστε καμιά λογική συλλογικής ευθύνης. Στην τωρινή δύσκολη εποχή, είναι ακόμη πιο επείγον να βάλουμε φραγμό σε όλους και όλα όσα μας οδηγούν σε μια κοινωνία που τρώει τις σάρκες της, ώρα να αγωνιστούμε για να μην αφήσουμε τη βία να κυριαρχήσει στη ζωή μας», προσθέτουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v