Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Με την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Κύπρο, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες που χρειάζονται οι ερυθρόλευκοι και στη συνέχεια θα αναλάβει δράση ο Μαθία, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

  • Ant1
Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Με την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Κύπρο, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες που χρειάζονται οι ερυθρόλευκοι και στη συνέχεια θα αναλάβει δράση ο Μαθία, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό επιτελείο, του ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα μέλη της αποστολής στη Λεμεσό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο από την Τρίτη για δύο φιλικά παιχνίδια και ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» το έκανε με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, που στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Έτσι, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 4 Ιουλίου, ημερομηνία που ορίστηκε ως έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικά οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται την Πέμπτη, με το φιλικό που θα δώσει η ομάδα στο Τσίρειο Στάδιο, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v