Αναμένεται έκδοση της Α. Ηλία στην Ελλάδα

Με βάση 5 ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από το Εφετείο Αθηνών, που εκκρεμούν από τον Ιούλιο του 2005, η φυγόδικη και φυγόποινη πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία κατηγορούμενη για συμμετοχή της στο μεγάλο παραδικαστικό κύκλωμα, αναμένεται να εκδοθεί σύντομα στην Ελλάδα. Η πρώην ανακρίτρια που εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις για παράβαση καθήκοντος, έχει ήδη καταδικαστεί ερήμην για τα πλημμελήματα στα οπο

  • Ant1
Αναμένεται έκδοση της Α. Ηλία στην Ελλάδα

Με βάση 5 ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από το Εφετείο Αθηνών, που εκκρεμούν από τον Ιούλιο του 2005, η φυγόδικη και φυγόποινη πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία κατηγορούμενη για συμμετοχή της στο μεγάλο παραδικαστικό κύκλωμα, αναμένεται να εκδοθεί σύντομα στην Ελλάδα.

Η πρώην ανακρίτρια που εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις για παράβαση καθήκοντος, έχει ήδη καταδικαστεί ερήμην για τα πλημμελήματα στα οποία εμπλέκεται και προκειμένου να μην παραγραφούν σε συνολική φυλάκιση 80 μηνών.

Παράλληλα,  εκκρεμούν σε βάρος της υποθέσεις κακουργημάτων για τις οποίες και έχει ζητηθεί η έκδοσή της για να δικαστεί, υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ως δικαστής που χειρίστηκε κατηγορίες σε βάρος του πρώην αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη.

Η σύλληψή της έγινε σε συνεργασία με την Ιντερπόλ στο Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v