Ε.Ε και ΔΝΤ έτοιμοι για ήπια αναδιάρθρωση

Η Ε.Ε και το ΔΝΤ είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μια ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά η Γαλλία και η ΕΚΤ διαφωνούν, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Die Welt, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές, μεταδίδει το Reuters. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η γερμανική κυβέρνηση ζητούν την παράταση της προθεσμίας αποπληρωμής των ελληνικών ομολόγων. «Όταν κοιτάει κανείς τα τε

  • Ant1
Ε.Ε και ΔΝΤ έτοιμοι για ήπια αναδιάρθρωση

Η Ε.Ε και το ΔΝΤ είναι έτοιμοι να αποδεχθούν μια ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά η Γαλλία και η ΕΚΤ διαφωνούν, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Die Welt, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές, μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η γερμανική κυβέρνηση ζητούν την παράταση της προθεσμίας αποπληρωμής των ελληνικών ομολόγων. «Όταν κοιτάει κανείς τα τελευταία στοιχεία, είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση έχει αλλάξει», αναφέρει η Die Welt.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Die Welt, η Γαλλία και η ΕΚΤ αντιτίθενται σε μια ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης ανέφερε ότι «δεν γνωρίζουμε για κάποια σχετική απόφαση», ενώ η γαλλική κυβέρνηση και ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v