Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδρά η ΝΔ στις δηλώσεις για επιστροφή στη δραχμή

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της κας Δαμανάκη περί επιστροφής στη δραχμή, δηλώσεις τις οποίες εντάσσουν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πιέσεων που ασκούνται προς τη χώρα μας. Για δηλώσεις που έγιναν σε λάθος στιγμή, μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. «Τέτοια διλήμματα προκαλούν σύγχυση και βλάπτουν σοβαρά τον τόπ

  • Ant1
Αντιδρά η ΝΔ στις δηλώσεις για επιστροφή στη δραχμή

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της κας Δαμανάκη περί επιστροφής στη δραχμή, δηλώσεις τις οποίες εντάσσουν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πιέσεων που ασκούνται προς τη χώρα μας.

Για δηλώσεις που έγιναν σε λάθος στιγμή, μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. «Τέτοια διλήμματα προκαλούν σύγχυση και βλάπτουν σοβαρά τον τόπο» πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης.

Όλα αυτά, την ώρα που την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στη Νέα Δημοκρατία συνάντηση στελεχών του κόμματος με τους τεχνοκράτες της τρόικας.

Αν και από τη ΝΔ δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες, πληροφορίες θέλουν τους τεχνοκράτες της τρόικας κυρίως να ακούν τα στελέχη της ΝΔ, ενώ δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν στους ανώτερούς τους τις απόψεις του κόμματος.

Στη συνάντηση από τη ΝΔ παρέστησαν ο αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας, οι αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας και Νότης Μηταράκης, καθώς οι σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ Γιάννης Μουρμούρας και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v