Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΟΚ

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Μάκης Χάβος προσελήφθη στον ΠΑΟΚ το περυσινό καλοκαίρι ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, τον οποίο αντικατέστησε μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του «Δικεφάλου». Υπό τ

  • Ant1
Τέλος ο Χάβος από τον ΠΑΟΚ

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο ανακοίνωσε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την προσφορά του, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Μάκης Χάβος προσελήφθη στον ΠΑΟΚ το περυσινό καλοκαίρι ως βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη, τον οποίο αντικατέστησε μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του «Δικεφάλου». Υπό την τεχνική ηγεσία του Θεσσαλονικιού προπονητή, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε από τους ομίλους του Europa League στη φάση των «32», εξέλιξη που συνέβαλε στο να βγει η σεζόν με τον Χάβο στον πάγκο, αφού η τοποθέτησή του ως προπονητή επρόκειτο να είναι προσωρινή λύση μετά την απόλυση του Δερμιτζάκη.

Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό στη σταδιοδρομία του Μάκη Χάβου δεν έχει γίνει κάτι επισήμως γνωστό, ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο γεννημένος το 1969 Μάκης Χάβος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός προπονητή του Λύσανδρου Γεωργαμλή στον Εθνικό και έπειτα στον Παναιτωλικό, του Νίκου Κωστένογλου στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην Ένωση εργάστηκε και ως σκάουτερ. Ως πρώτος προπονητής ντεμπουτάρισε τη σεζόν 2009-10, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα.

===========

ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα
Στείλε PT στο 54009
0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v