Εύσημα από Νετανιάχου για τις προσπάθειες της Ελλάδας

Έναν απρόσμενο «σύμμαχο» βρήκε η Ελλάδα στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει περαιτέρω οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε εκδήλωση στην οποία παρέστη ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, ζήτησε από την Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στο σχέδιό της για οικονομική εξυγίανση. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα Τζερούσαλεμ

  • Ant1
Εύσημα από Νετανιάχου για τις προσπάθειες της Ελλάδας

Έναν απρόσμενο «σύμμαχο» βρήκε η Ελλάδα στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει περαιτέρω οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε εκδήλωση στην οποία παρέστη ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ, ζήτησε από την Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στο σχέδιό της για οικονομική εξυγίανση.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα Τζερούσαλεμ Ποστ, απέδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Παπανδρέου για τις προσπάθειες που καταβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο κ. Νετανιάχου κατέληξε, λέγοντας πως είναι πεπεισμένος ότι πολύ γρήγορα η Ελλάδα θα βγει από την κρίση και ότι η οικονομία της θα ευημερήσει και πάλι, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι το Τελ Αβίβ επενδύει πολλά στις στενές σχέσεις με την Αθήνα, εξαιτίας της έντασης που έχει προκληθεί τον τελευταίο χρόνο με την Άγκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v