Κάτοικος Εμιράτων ο Σκόκο

Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Αΐν οδεύει ο Νάτσο Σκόκο, με την ΑΕΚ να καρπώνεται μεγάλα οικονομικά οφέλη εν μέσω οικονομικών δυσχερειών για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για τη δεύτερη φάση της αδειοδότησης. Οι Άραβες κάλυψαν τη ρήτρα που είχε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, η οποία ανέρχεται στα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΑΕ

  • Ant1
Κάτοικος Εμιράτων ο Σκόκο

Για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Αΐν οδεύει ο Νάτσο Σκόκο, με την ΑΕΚ να καρπώνεται μεγάλα οικονομικά οφέλη εν μέσω οικονομικών δυσχερειών για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για τη δεύτερη φάση της αδειοδότησης.

Οι Άραβες κάλυψαν τη ρήτρα που είχε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, η οποία ανέρχεται στα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της ΑΕΚ ανέβασε το συνολικό ποσό κατά 300.000, εισπράττοντας 2,8 εκατομμύρια συνολικά. Παράλληλα, η Ένωση κατάφερε να απαλλαγεί από ένα βαρύ συμβόλαιο.

Παράλληλα, στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα 600.000 ευρώ για μεταπώληση του Σκόκο, καθώς για το ενδεχόμενο πώλησής του σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης θα πάρει για την υπογραφή του το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v