Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κινητοποιήσεις λιμενεργατών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά, οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Οι εργαζόμενοι λένε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, να περάσουν σε κρατικό έλεγχο τα ναυπηγεία και μαζί με τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να λειτουργήσουν κάτω από 100% δημόσιο ενιαίο φορέα.

  • Ant1
Κινητοποιήσεις λιμενεργατών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά, οι εργαζόμενοι της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Οι εργαζόμενοι λένε όχι στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, να περάσουν σε κρατικό έλεγχο τα ναυπηγεία και μαζί με τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να λειτουργήσουν κάτω από 100% δημόσιο ενιαίο φορέα.

Επίσης, ζητούν να κατασκευάζονται στην Ελλάδα όλα τα πλοία και άλλες μεταλλικές κατασκευές, που προορίζονται για τις ανάγκες της χώρας.

Στο μεταξύ, οι λιμενεργάτες την ίδια ημέρα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί από τους εργαζόμενους όλων των ΔΕΚΟ και των επιχειρήσεων του δημοσίου τομέα, καθώς και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 το πρωί.

Οι λιμενεργάτες, που δηλώνουν αντίθετοι σε περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και των άλλων δημόσιων λιμανιών της χώρας, έχουν εξαγγείλει για την Παρασκευή 10 Ιουνίου 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v