Ναυάγησε με Βρύζα

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Ζήση Βρύζα, καθώς ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, απέρριψε πρόταση να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός Τύπος συντηρεί το φλερτ της Γαλατασαράι με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ η σύζυγος του Γάλλου άσου διέψευσε μέσω του δ

  • Ant1
Ναυάγησε με Βρύζα

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Ζήση Βρύζα, καθώς ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, απέρριψε πρόταση να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός Τύπος συντηρεί το φλερτ της Γαλατασαράι με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ η σύζυγος του Γάλλου άσου διέψευσε μέσω του διαδικτύου τα σενάρια περί συμφωνίας. Επίσημη πρόταση, πάντως, δεν έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό από τη Γαλατασαράι.

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου. Οι «πράσινοι» θα δώσουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, εκτός των Ελλήνων διεθνών και του Σεντρίκ Καντέ, που έχουν εξασφαλίσει τετραήμερη επιπλέον άδεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v