Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέσμευση περιουσίας του Παύλου Ψωμιάδη

Δικαιώνονται με απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας 147 επενδυτές της Aspis Capital, οι οποίοι στράφηκαν κατά του προέδρου του ομίλου Aspis, Παύλου Ψωμιάδη, ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της συζύγου και της κόρης του, καθώς ο ίδιος δεν έχει τίποτα στο όνομά του. Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση και διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων μέχρι του ποσού των 17

  • Ant1
Δέσμευση περιουσίας του Παύλου Ψωμιάδη

Δικαιώνονται με απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας 147 επενδυτές της Aspis Capital, οι οποίοι στράφηκαν κατά του προέδρου του ομίλου Aspis, Παύλου Ψωμιάδη, ζητώντας την συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της συζύγου και της κόρης του, καθώς ο ίδιος δεν έχει τίποτα στο όνομά του.

Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση και διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων μέχρι του ποσού των 17 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν αυτών, 63 ακόμη επενδυτές επανέρχονται ζητώντας από την πλευρά τους συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ψωμιάδη ενώ 98 ακόμη κατέθεσαν νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Π. Ψωμιάδης είναι προφυλακισμένος από τα τέλη του 2010 καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες αναφορικά με τις δραστηριότητες του ομίλου Aspis οι οποίες προκάλεσαν ζημιά στο επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v