H NIKAS γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος

Η εταιρία NIKAS, με τη σειρά αλλαντικών “NIKAS Junior”, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος και διοργάνωσε την πιο ξεχωριστή εκδήλωση για την εκπαίδευση των μικρών της φίλων.

H NIKAS γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος
Η εταιρία NIKAS, με τη σειρά αλλαντικών “NIKAS Junior”, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος και διοργάνωσε την πιο ξεχωριστή εκδήλωση για την εκπαίδευση των μικρών της φίλων, σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ-Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της NIKAS, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στο Κέντρο, τα παιδιά του Ελληνο-Γαλλικού Σχολείου της Αγίας Παρασκευής, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια για το περιβάλλον, να μάθουν την αξία της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να ανακυκλώσουν στην πράξη συσκευασίες από πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί και πλαστικές σακούλες. Μουσικά CD και περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό υλικό ήταν η επιβράβευση των μαθητών για τις προσπάθειες τους.

Στην εκπαιδευτική εκδήλωση παρευρέθησαν και μίλησαν στα παιδιά για τα οφέλη της ανακύκλωσης η Brand Manager της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, κ. Χρυσάνθη Κοροπούλη, ο Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης, κ. Βαγγέλης Πάτρας και ο ηθοποιός, κ. Γιάννης Στεφόπουλος.

Επειδή για τη NIKAS το περιβάλλον και τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v