Κόντρα στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο

Κόντρα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του ΛΑΟΣ, της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας για το Μεσοπρόθεσμο τόνισε ότι μετά τις κινήσεις της κυβέρνησης και την αντίδραση μερίδας βουλευτών της ο κόσμος δυσανασχετεί όχι από το μεσοπρόθεσμο και τις συνέπειες του, αλλά για το ότι δεν βλέπουν ελπίδα. Από την πλευρά του, ο αναπλ

  • Ant1
Κόντρα στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο

Κόντρα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του ΛΑΟΣ, της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας για το Μεσοπρόθεσμο τόνισε ότι μετά τις κινήσεις της κυβέρνησης και την αντίδραση μερίδας βουλευτών της ο κόσμος δυσανασχετεί όχι από το μεσοπρόθεσμο και τις συνέπειες του, αλλά για το ότι δεν βλέπουν ελπίδα.

«Ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την ελλειμματική κυβέρνηση δεν θα δώσει κανείς και δεν δικαιούται να δώσει κανείς γιατί η Ελλάδα προέχει και πρέπει να προέχει όλων των κομμάτων», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, μίλησε για ανταλλαγή απόψεων και θέσεων του υπουργού Οικονομικών με άλλους υπουργούς, τονίζοντας ότι αυτό είναι δημοκρατία.

Τέλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τη συναίνεση του λαού, απ’ ότι τη συναίνεση των κομμάτων, τονίζοντας ότι αυτή έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για τη δημοκρατία, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εκβιάζει την Κοινοβουλευτική της Ομάδα και τη δημοκρατία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v