Ερωτήματα από το Σύνταγμα ψάχνουν απαντήσεις...

Έντονα ερωτήματα εγείρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων Real Democracy GR, όπως και μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο δείχνει άνδρες να μεταφέρουν μαδέρια δίπλα σε αστυνομικούς. Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, έχουν τραβηχτεί το πρωί της 15ης Ιουνίου, ημέρα της μεγάλης διαδήλωσης έξω από τη Βουλή εναντίον του μεσοπρόθεσμου, και παρ

  • Ant1
Ερωτήματα από το Σύνταγμα ψάχνουν απαντήσεις...

Έντονα ερωτήματα εγείρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων Real Democracy GR, όπως και μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο δείχνει άνδρες να μεταφέρουν μαδέρια δίπλα σε αστυνομικούς.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, έχουν τραβηχτεί το πρωί της 15ης Ιουνίου, ημέρα της μεγάλης διαδήλωσης έξω από τη Βουλή εναντίον του μεσοπρόθεσμου, και παρουσιάζουν δύο άνδρες να τακτοποιούν ξύλινα ρόπαλα πίσω από δέντρα στο άλσος στο Σύνταγμα, αλλά και να τα μεταφέρουν με καροτσάκια του σούπερ μάρκετ.

Το οπτικό υλικό προκαλεί απορίες, αφού οι δύο άνδρες που φαίνονται στο βίντεο και τις φωτογραφίες κινούνται με χαρακτηριστική άνεση δίπλα σε αστυνομικούς, οι οποίοι απλά τους παρακολουθούν από εξαιρετικά κοντινή απόσταση, χωρίς να αντιδρούν καθόλου.

Ανάλογες εικόνες προβάλει και το βίντεο που αναρτήθηκε από τους Έλληνες Αγανακτισμένους στο επίσημο «κανάλι» του κινήματος στο YouTube.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v