Υπό βαρύ κλίμα η συνεδρίαση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης και μέσα σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Έργου (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, προκειμένου να γίνει ενημέρωση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υφυπουργό Φίλιππο Σαχινίδη για τις ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε αλλαγές στο Μεσοπρόθεσμο, α

  • Ant1
Υπό βαρύ κλίμα η συνεδρίαση του ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης και μέσα σε βαρύ κλίμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Έργου (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, προκειμένου να γίνει ενημέρωση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος από τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον υφυπουργό Φίλιππο Σαχινίδη για τις ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ο υπουργός Οικονομικών δέχτηκε έντονη κριτική από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ προχώρησε σε αλλαγές στο Μεσοπρόθεσμο, ανακοινώνοντας ηπιότερα μέτρα.

Το Μεσοπρόσθεσμο αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση το απόγευμα της Τετάρτης στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v