Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Σάντος σκέφτεται να αποσυρθεί μετά το EURO 2012

Την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την προπονητική καριέρα του μετά το EURO 2012 αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λάβει μέρος στη διοργάνωση που θα συνδιοργανώσουν η Πολωνία με την Ουκρανία. Ο Πορτογάλος τεχνικός τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στη γενέτειρά του, το Κασκάις, και δεν δίστασε να αποκαλύψει τις σκ

  • Ant1
Ο Σάντος σκέφτεται να αποσυρθεί μετά το EURO 2012

Την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την προπονητική καριέρα του μετά το EURO 2012 αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λάβει μέρος στη διοργάνωση που θα συνδιοργανώσουν η Πολωνία με την Ουκρανία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τιμήθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στη γενέτειρά του, το Κασκάις, και δεν δίστασε να αποκαλύψει τις σκέψεις του.

«Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να επιστρέψω στον πάγκο ενός συλλόγου. Η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική, δεν έχει καμία σχέση με τις εθνικές ομάδες. Ίσως αυτό να είναι το πρώτο βήμα για να αποχωρήσω από την προπονητική» δήλωσε ο Σάντος, συμπληρώνοντας ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v