Επίθεση Πεταλωτή σε Σαμαρά και ΝΔ

 Σκληρή επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού. «Ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ απέδειξαν σήμερα ότι η αντίληψη της εθνικής ευθύνης, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, περνάει μόνο μέσα από το κομματικό τους συμφέρον», τονίζει ο Γιώργος Πεταλωτής.

  • Ant1
Επίθεση Πεταλωτή σε Σαμαρά και ΝΔ

Σκληρή επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ απέδειξαν σήμερα ότι η αντίληψη της εθνικής ευθύνης, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, περνάει μόνο μέσα από το κομματικό τους συμφέρον», τονίζει ο Γιώργος Πεταλωτής και προσθέτει:

«Είναι, πράγματι, αντιφατικό να επικαλείται ο κ. Σαμαράς την Ευρώπη, να μας υποδεικνύει τρόπο κυβέρνησης, να αρνείται την προσυπογραφή σε δήθεν λάθη, την ίδια στιγμή που υπονόμευσε μια μεγάλη ευκαιρία κοινής ανάληψης εθνικής και ιστορικής ευθύνης».

Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει ότι: «Τέτοιες συμπεριφορές αποβαίνουν σίγουρα σε βάρος της ίδιας της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v