Έπεσαν οι τόνοι στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Εκτονωτικά λειτούργησε η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κλίμα των δημόσιων αμφισβητήσεων προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, που είχε καταγραφεί σε δημόσιες δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος. Εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι φωνές ήταν σαφώς ηπιότερες, με εξαίρεση τη Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους επέκρινε το οικονομικό επιτελείο κάνοντας λόγο

  • Ant1
Έπεσαν οι τόνοι στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ

Εκτονωτικά λειτούργησε η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κλίμα των δημόσιων αμφισβητήσεων προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, που είχε καταγραφεί σε δημόσιες δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

Εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι φωνές ήταν σαφώς ηπιότερες, με εξαίρεση τη Βάσω Παπανδρέου, η οποία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους επέκρινε το οικονομικό επιτελείο κάνοντας λόγο για αδιέξοδη πολιτική και απίθανη κοροϊδία. Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, είπε: «Στην κυβέρνηση που θα κάνεις να αλλάξεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς με παρέες».

Ο Δημήτρης Λιτζέρης αποφάνθηκε ότι ο τελικός απολογισμός της προσπάθειας έχει αρνητικό πρόσημο και ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του τόνισε ότι θα ακούσει όλες τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές των βουλευτών του, ενώ έκανε και αυτοκριτική, λέγοντας ότι υπάρχουν καλοί υπουργοί, καλύτεροι υπουργοί, αλλά όχι τέλειοι και κάλεσε όλους να εντείνουν τις προσπάθειες.

Τα «ρίχτερ» ξεκίνησαν από το πρωί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το σκηνικό πήρε φωτιά με τις παραιτήσεις Φλωρίδη - Νασιώκα και την αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου από άλλους. Λίγο έλειψε να γενικευθεί ο εμφύλιος σπαραγμός όταν διατυπώθηκαν δημοσίως υπαινιγμοί για υποκινούμενη ανταρσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v