Πιο Αγανακτισμένοι οι πολίτες μετά τον ανασχηματισμό

Πιο Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι πολίτες της πλατείας Συντάγματος μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Θεωρούν, όπως φαίνεται από τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν αφουγκράστηκε τα αιτήματά τους για ουσιαστικές αλλαγές, αλλά έκανε επικοινωνιακά τρικ. Τα κεντρικά όργανα του κινήματος οργανώνουν νέες κινητοποιήσεις, με πρώτη την ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης, κατά τη

  • Ant1
Πιο Αγανακτισμένοι οι πολίτες μετά τον ανασχηματισμό

Πιο Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι πολίτες της πλατείας Συντάγματος μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Θεωρούν, όπως φαίνεται από τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν αφουγκράστηκε τα αιτήματά τους για ουσιαστικές αλλαγές, αλλά έκανε επικοινωνιακά τρικ.

Τα κεντρικά όργανα του κινήματος οργανώνουν νέες κινητοποιήσεις, με πρώτη την ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης, κατά την οποία οργανώνουν νέο αποκλεισμό της Βουλής, καλώντας συνδικάτα και εργατικά κέντρα να κατέβουν στην πλατεία. Οι Αγανακτισμένοι ετοιμάζονται πυρετωδώς και για το κυριακάτικο νέο πανευρωπαϊκό ραντεβού τους στην Πλατεία Συντάγματος.

Εν τω μεταξύ, μικρή ομάδα ομογενών συγκεντρώθηκε μπροστά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, σε ένδειξη «συμπαράστασης στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, που διαδηλώνουν κατά των εξοντωτικών μέτρων λιτότητας», όπως αναφέρουν σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησαν, ανακοινώνοντας τη «διαδήλωση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v