Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πανευρωπαϊκό ραντεβού των Αγανακτισμένων

Με καθημερινές εκδηλώσεις, ανοικτές συζητήσεις και συναυλίες, οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην Πλατεία Συντάγματος και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν. Απευθύνουν κάλεσμα για το καθιερωμένο Κυριακάτικο Πανευρωπαϊκό ραντεβού σήμερα το απόγευμα, ενώ την Τρίτη, ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα προσπαθήσουν ξανά να περικυκλώσουν τη Βουλή. Με τα πόδια ξεκινούν α

  • Ant1
Πανευρωπαϊκό ραντεβού των Αγανακτισμένων

Με καθημερινές εκδηλώσεις, ανοικτές συζητήσεις και συναυλίες, οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην Πλατεία Συντάγματος και δηλώνουν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν.

Απευθύνουν κάλεσμα για το καθιερωμένο Κυριακάτικο Πανευρωπαϊκό ραντεβού σήμερα το απόγευμα, ενώ την Τρίτη, ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα προσπαθήσουν ξανά να περικυκλώσουν τη Βουλή.

Με τα πόδια ξεκινούν από την Σπάρτη για το Σύνταγμα δεκάδες Πελοποννήσιοι, ενώ χθες το μεσημέρι η πλατεία γέμισε μουσική, χορό και θέατρο.

Πιο Αγανακτισμένοι δηλώνουν, πάντως, οι πολίτες της πλατείας Συντάγματος μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Θεωρούν, όπως φαίνεται από τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν αφουγκράστηκε τα αιτήματά τους για ουσιαστικές αλλαγές, αλλά έκανε επικοινωνιακά τρικ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v