Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Όχι» σε δημοψήφισμα, «ναι» σε εκλογές

«Όχι» σε δημοψήφισμα, «ναι» σε εκλογές, είπε το ΚΚΕ και η γενική γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της, στην συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Το ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι το αίτημα αυτό διατυπώνεται από το ΚΚΕ υπό διαφορετικό πρίσμα από των άλλων κομμάτων: Για να προκύψει λαϊκό ταξικό κίνημα και αδύναμη κυβέρνηση.

  • Ant1
«Όχι» σε δημοψήφισμα, «ναι» σε εκλογές

«Όχι» σε δημοψήφισμα, «ναι» σε εκλογές, είπε το ΚΚΕ και η γενική γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα κατά την ομιλία της, στην συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι το αίτημα αυτό διατυπώνεται από το ΚΚΕ υπό διαφορετικό πρίσμα από των άλλων κομμάτων: Για να προκύψει λαϊκό ταξικό κίνημα και αδύναμη κυβέρνηση.

«Αυτοί που πάτησαν τα κουμπιά στο Διαδίκτυο αξιοποιώντας την λαϊκή δυσαρέσκεια είναι οι πρώην σύμμαχοί σας για να διασπάσετε την κοινωνική συμμαχία» είπε η κα Παπαρήγα, η οποία τοποθετήθηκε εναντίον της πρότασης του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος αιτιολογώντας πως πρόκειται για την άλλη όψη της άγριας καταστολής των λαϊκών αγώνων.

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι η «ανασχηματισμένη κυβέρνηση, το πάντοτε ίδιο ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να ξεγελάσει όσους ξεγελούσε ως τώρα». Κατηγόρησε δε, την κυβέρνηση ότι «θα περάσει» ως η κυβέρνηση που «θα κλείσει την ελεγχόμενη χρεοκοπία», «θα κλείσει τα διαδοχικά Μνημόνια» και τον «έκτακτο δανεισμό - μαμούθ των 90 - 100 δις ευρώ» και πρόσθεσε ότι, αυτά θα τα παρουσιάσει σαν νίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v