ΗΠΑ: Η ελληνική κρίση δημιουργεί «αντίθετους ανέμους»

Η ελληνική κρίση χρέους δημιουργεί «αντίθετους ανέμους» για την παγκόσμια οικονομία, αλλά η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι η Ευρώπη μπορεί να εργαστεί με την Ελλάδα για να λύσει το πρόβλημα, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

  • Ant1
ΗΠΑ: Η ελληνική κρίση δημιουργεί «αντίθετους ανέμους»

Η ελληνική κρίση χρέους δημιουργεί «αντίθετους ανέμους» για την παγκόσμια οικονομία, αλλά η Ουάσινγκτον πιστεύει ότι η Ευρώπη μπορεί να εργαστεί με την Ελλάδα για να λύσει το πρόβλημα, δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ.

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του Μπαράκ Ομπάμα την Παρασκευή είχε εκφράσει τη στήριξη του Λευκού Οίκου στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ είχε επαναλάβει ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα καταφέρει να χειριστεί την κρίση.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν στο Λουξεμβούργο να εκταμιευτεί στις αρχές Ιουλίου η επόμενη δόση των δανείων προς την Ελλάδα, ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, υπό τον όρο ότι η Αθήνα θα εγκρίνει μέχρι τότε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v