Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζ. Μπαρόζο: «Κοινοτικά κονδύλια στην Ελλάδα»

Tην ανάγκη καταβολής των κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί το μεσοπρόθεσμο, τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. «Το μήνυμα μου είναι ότι αν η Ελλάδα δράσει, η Ευρώπη θα βοηθήσει. Υπάρχει σχέδιο. Καλώ όλους να αναλάβουν δράση αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρό

  • Ant1
Ζ. Μπαρόζο: «Κοινοτικά κονδύλια στην Ελλάδα»

Tην ανάγκη καταβολής των κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί το μεσοπρόθεσμο, τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Το μήνυμα μου είναι ότι αν η Ελλάδα δράσει, η Ευρώπη θα βοηθήσει. Υπάρχει σχέδιο. Καλώ όλους να αναλάβουν δράση αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Η Ελλάδα μπορεί να έχει πρόσβαση σε μεγάλο μέρος των κοινοτικών κονδυλίων στο πλαίσιο του ταμείου συνοχής», είπε ο Μπαρόζο.

«Θα πρέπει να κατευθύνουμε αυτά τα κεφάλαια εκεί που χρειάζεται. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να είναι εμπροσθοβαρή και να τα επιταχύνουμε, ώστε η Ελλάδα να έχει άμεσα οφέλη», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v