Τσίπρας: «Έκθεση κατασχετηρίου» το Μεσοπρόθεσμο

«Η κυβέρνηση με την ανοχή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ θυσιάζει την δημόσια περιουσία ακόμη και την ίδια την παράταξη που αποτέλεσε κορμό του δημοκρατικού χώρου προκειμένου να προχωρήσει σε αυτό το μίγμα πολιτικής που καταστρέφει τη χώρα» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα «σαν έκθεση κατασχετηρίου» και

  • Ant1
Τσίπρας: «Έκθεση κατασχετηρίου» το Μεσοπρόθεσμο

«Η κυβέρνηση με την ανοχή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ θυσιάζει την δημόσια περιουσία ακόμη και την ίδια την παράταξη που αποτέλεσε κορμό του δημοκρατικού χώρου προκειμένου να προχωρήσει σε αυτό το μίγμα πολιτικής που καταστρέφει τη χώρα» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα «σαν έκθεση κατασχετηρίου» και παρομοίασε το κλίμα στη πολιτική ζωή του τόπου με την πολιτική ατμόσφαιρα του ‘65.

Ο κ. Τσίπρας σχετικά με τα περί υπαρκτής συναίνεσης που επικαλέστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, διερωτήθηκε αν η συγκυβέρνηση είναι παρούσα «αλλιώς πως εξηγείται αυτή η πάνδημη συναίνεση που επικαλέστηκε ο κ. Βενιζέλος;».

Αναφερόμενος στα γεγονότα της εβδομάδας που προηγήθηκαν του ανασχηματισμού και της πρότασης εμπιστοσύνης ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι το «όλον ΠΑΣΟΚ συσπειρώθηκε έντρομο» προ του κινδύνου να εκχωρηθεί στον Αντώνη Σαμαρά η εξουσία.

Επίσης, περιγράφοντας τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος υπογράμμισε πως δεν επέρχεται καμία μεταβολή στο χρέος και κανένα αντίκρισμα είτε ληφθούν είτε όχι σκληρά μέτρα, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τους κάλεσε να το αναγνώσουν για να διαπιστώσουν ότι είναι ένας απέραντος κατάλογος της περιουσίας του ελληνικού λαού που ετοιμάζεται προς εκποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v