Προβάδισμα στη ΝΔ δίνουν νέες δημοσκοπήσεις

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου. Ειδικότερα σε δημοσκόπηση της GPO,  η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 0,9%, συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 21% των ερωτηθέντων, έναντι 20,1% του κυβερνώντος κόμματος. Στη δημοσκόπηση της Alco, η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 1,7%, καθώς συγκεντρώνει την προτίμηση του 21,3% των ερωτηθέντων, έναντι του

  • Ant1
Προβάδισμα στη ΝΔ δίνουν νέες δημοσκοπήσεις

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν την Τρίτη δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου.

Ειδικότερα σε δημοσκόπηση της GPO,  η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 0,9%, συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 21% των ερωτηθέντων, έναντι 20,1% του κυβερνώντος κόμματος. Στη δημοσκόπηση της Alco, η ΝΔ προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 1,7%, καθώς συγκεντρώνει την προτίμηση του 21,3% των ερωτηθέντων, έναντι του 19,6% που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ.

Στη δημοσκόπηση της GPO, το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 9,2%, ο ΛΑΟΣ 6,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 4%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,1%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, η Δημοκρατική Αριστερά 3% και το Άρμα Πολιτών 2,2%. Μεγάλα είναι τα ποσοστά που δεν μοιράζονται στα κόμματα. Το 19,1% δηλώνει ότι ψηφίζει άλλο κόμμα, λευκό ή άκυρο και το 10,8% δηλώνει αναποφάσιστο.

Στη δεύτερη δημοσκόπηση τα άλλα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά: ΚΚΕ 7,6%, ΛΑΟΣ 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Οικολόγοι-Πράσινοι 2,3%, Άρμα Πολιτών 1,1%. Θα ψηφίσει άλλο κόμμα δηλώνει το 4% των ερωτηθέντων, λευκό και άκυρο το 6,5%, ενώ το 15% δηλώνει ότι θα απέχει από τις εκλογές και το 9,7% ότι δεν έχει αποφασίσει ή δεν απάντησε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v