Μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

Εξελίξεις άμεσα αναμένονται στην ΑΕΚ όσον αφορά την απόκτηση με δανεισμό του Καμερουνέζου επιθετικού της Ουντινέζε Στιβ Μπέλεκ και με συμβόλαιο τριών ετών του Αλέξις Αλάρ. Τα δεδομένα για τον Καμερουνέζο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στα γήπεδα της Football League με τη φανέλα του Πανθρακικού, είναι απλά και στην ΑΕΚ εκφράζουν έντονη αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση θα έχει τελε

  • Ant1
Μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ

Εξελίξεις άμεσα αναμένονται στην ΑΕΚ όσον αφορά την απόκτηση με δανεισμό του Καμερουνέζου επιθετικού της Ουντινέζε Στιβ Μπέλεκ και με συμβόλαιο τριών ετών του Αλέξις Αλάρ.

Τα δεδομένα για τον Καμερουνέζο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στα γήπεδα της Football League με τη φανέλα του Πανθρακικού, είναι απλά και στην ΑΕΚ εκφράζουν έντονη αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση θα έχει τελειώσει.

Όρος για τον δανεισμό είναι ο παίκτης να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 20 παιχνίδια και, αν αυτό δεν γίνει, να του καταβληθεί αποζημίωση 100.000 ευρώ, κάτι που η ΑΕΚ έχει αποδεχθεί, όπως και στο να καταβάλει 80.000 στην Ουντινέζε και άλλα τόσα στον παίκτη. Μοναδικό «αγκάθι» στην συμφωνία είναι η προκαταβολή, με τους Ιταλούς να ζητούν όλα τα λεφτά μπροστά, ενώ η ΑΕΚ θέλει να δώσει μόνο ένα μέρος του ποσού. Επιπλέον, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γρανάδα για τον παίκτη δεν αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο.

Στην Ένωση πιστεύουν πως σήμερα θα ολοκληρωθεί θετικά ο δανεισμός του 19χρονου επιθετικού και τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει για τις ιατρικές εξετάσεις. Η Ουντινέζε θα λάβει 80.000 για τον δανεισμό και η «Ένωση» θα καλύψει το συμβόλαιό του (άλλες 80.000).

Όσον αφορά στο θέμα του Αλάρ, ο μάνατζέρ του δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα ότι ο πελάτης του δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παίξει στην ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, μήνυση και αγωγή 1.000.000 ευρώ κατέθεσε για συκοφαντική δυσφήμιση ο πρώην εμπορικός διευθυντής της Ένωσης Ανδρέας Μπέκιος εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος απάντησε μέσω της ιστοσελίδας της ΑΕΚ πως «ο λαός της ΑΕΚ διαθέτει μνήμη, κρίση και ιδιαίτερο αίσθημα δικαίου. Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μπέκιος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να μην "τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη"», ενώ ξεκαθάρισε πως «η συνέχεια από την πλευρά μου θα είναι πλέον εντός των ποινικών και αστικών δικαστηρίων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v