Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος

Διακοπές ρεύματος, διάρκειας μιας ώρας, σε 36 νομούς της χώρας, από τις 12.30 ως 2.30 το μεσημέρι, προβλέπει το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ. Οι διακοπές θα γίνουν εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ευστάθεια του συστήματος, αν κριθεί δηλαδή ότι η ζήτηση δεν καλύπτεται από την παραγωγή των μονάδων της ΔΕΗ και των ιδιωτών που λειτουργούν. Διακοπές διά

  • Ant1
Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος

Διακοπές ρεύματος, διάρκειας μιας ώρας, σε 36 νομούς της χώρας, από τις 12.30 ως 2.30 το μεσημέρι, προβλέπει το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

Οι διακοπές θα γίνουν εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ευστάθεια του συστήματος, αν κριθεί δηλαδή ότι η ζήτηση δεν καλύπτεται από την παραγωγή των μονάδων της ΔΕΗ και των ιδιωτών που λειτουργούν.

Διακοπές διάρκειας μισής ώρας προβλέπεται να γίνουν και σήμερα στην Κρήτη από 8:30 έως τις 10:00 το βράδυ και στη Ρόδο από 7:30 έως 10:00 μ.μ.

Πηγές από το περιβάλλον του υπουργού ΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, οι οποίοι έχουν ζητήσει συνάντηση και με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Ευ. Βενιζέλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v