Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανησυχία στο κυβερνητικό στρατόπεδο

Ανησυχία επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τη δημόσια επιμονή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη και Θωμά Ρομπόπουλου να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τον εφαρμαστικό νόμο, που αποτελούν προϋπόθεση για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης. Συγκεκριμένα, ο Αλέκος Αθανασιάδης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα και τόνισε

  • Ant1
Ανησυχία στο κυβερνητικό στρατόπεδο

Ανησυχία επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τη δημόσια επιμονή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη και Θωμά Ρομπόπουλου να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τον εφαρμαστικό νόμο, που αποτελούν προϋπόθεση για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης.

Συγκεκριμένα, ο Αλέκος Αθανασιάδης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα και τόνισε ότι υποχρέωσή του είναι να πάει με την κοινωνία και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα της χώρας, καθώς και να θυσιάσει τον εαυτό του για να δει η κοινωνία κάτι καλύτερο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Ρομπόπουλος, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι δεν ψηφίζει τα μέτρα και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δεν μασάει, σχετικά με την απειλή ότι δεν θα εκταμιευθεί η πέμπτη δόση, αν δεν υιοθετήσει το κοινοβούλιο το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.

Από το Μαξίμου, πάντως διαμηνύουν ότι οι βουλευτές οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι όσοι καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο θα έχουν κομματικές κυρώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v