Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο πυρκαγιές στο νομό Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στο νομό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Διαβατών και σε αγροτική περιοχή του Βαθύλακκου (κοντά στη Χαλκηδόνα), όπου από το μεσημέρι του Σαββάτου πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Βαθύλακκο επιχειρούν 20 πυροσβέστες και 10 οχήματα, με τη συνδρομή τριών πεζοπόρων τμημάτων και δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο κ

  • Ant1
Δύο πυρκαγιές στο νομό Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές στο νομό Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Διαβατών και σε αγροτική περιοχή του Βαθύλακκου (κοντά στη Χαλκηδόνα), όπου από το μεσημέρι του Σαββάτου πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Βαθύλακκο επιχειρούν 20 πυροσβέστες και 10 οχήματα, με τη συνδρομή τριών πεζοπόρων τμημάτων και δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο και να μην απειληθούν κατοικημένες περιοχές.

Αντίστοιχη δύναμη της πυροσβεστικής -αλλά χωρίς τη συνδρομή αεροσκαφών- βρίσκεται στα Διαβατά, όπου η φωτιά ξέσπασε επίσης σε γεωργική έκταση, όπου υπάρχουν θερμοκήπια και πρόχειρες κατασκευές.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα, οι πυρκαγιές δεν είχαν τεθεί ακόμη υπό έλεγχο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v